Over ons

Over ons

DKC_0009Adri Sjoerdsma (1961) is een specialist op het gebied van geestelijke gezondheidszorg en de zorgverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Haar ervaring strekt zich uit van de directe hulpverlening tot aan het toezicht op de zorgverlening door anderen.
Haar mentaliteit is die van de ‘Fryske Wâlden’: Zeggen waar het op staat en altijd bereid zijn om klaar te staan voor je naasten.
Kenmerken van haar aanpak zijn:
– Direct en eerlijk: Afspraak is afspraak
– Belangstellend
– Houdt van mensen
– Oog voor de medemens
– Doorgaan tot resultaat bereikt wordt
Vanuit haar verschillende werkzaamheden heeft Adri een netwerk van mensen in de zorgsector.

Peter Sjoerdsma (1961) is financieel adviseur met meer dan 26 jaar ervaring in financiële, fiscale en juridische zaken bij het bank- en verzekeringsbedrijf van ING.
Hij heeft een Friese inslag: Schouders eronder en niet praten maar doen.
Zijn manier van werken wordt het best omschreven met:
– Integer
– Grote vakkennis
– Betrokken en inlevend
– Duidelijk en recht-voor-zijn-raap
– Harde werker
Naast zijn werkkring is Peter vele jaren betrokken geweest bij het bestuur en de medezeggenschap van scholen en verenigingen.
Door zijn werk en overige activiteiten heeft Peter in de loop der jaren een breed netwerk opgebouwd bij accountants, advocaten en notarissen in Friesland.

Adri en Peter hebben allebei succesvol de basisopleiding bewindvoering afgerond bij Praktikos, onder toezicht van de Branchevereniging BPBI.

Smout = Zekerheid en duidelijke afspraken

De werkzaamheden voor cliënten worden door Smout Betrokken Bescherming uitgevoerd op basis van een vooraf gemaakte afspraken met de client  (of diens vertegenwoordiger). Voordat het verzoek naar de rechtbank wordt verzonden, ontvangt de cliënt het klachtenreglement dat gebruikt wordt en deze wordt ook doorgenomen.  Wij willen hiermee bereiken dat onze cliënten duidelijk is wat ze wel en niet van ons mogen verwachten.